Herhaal zwangerschapscursus Samen Bevallen

Een herhaal zwangerschapscursus Samen Bevallen is ideaal voor stellen die al eerder bevallen zijn en toen een cursus Samen Bevallen gevolgd hebben. 

De inhoud van de herhaal zwangerschapscursus is vooral gericht op de voorbereiden op jullie bevalling en kan gemakkelijk aangepast worden aan jullie vragen en interesses.

De herhaal zwangerschapscursus bestaat uit 2 of 3 uur en wordt gegeven in Zoetermeer. Dit kan vaak ook wel ‘s avonds of in het weekend. Eventueel kan dit ook bij jullie thuis gegeven worden.

 

Extra begeleiding bij Angst voor de bevalling

Naast de “gewone” prive cursus kunnen jullie aanvullend hierop extra begeleiding krijgen bij bijvoorbeeld angst voor de bevalling. Angst voor de bevalling kan tijdens de bevalling veel problemen opleveren.

Tijdens deze extra begeleiding wordt dieper ingegaan op de oorzaak van de angst en wordt er op concrete wijze gewerkt aan het werken naar een positief gevoel voor de bevalling. Het onder ogen zien van je angsten voor de bevalling en deze omzetten naar een positieve voorstelling van je bevalling.

 

Prijzen herhaal cursus Samen Bevallen

De kosten van de herhaal cursus bedraagt €40,- per uur, per stel 

Wanneer de cursus bij jullie thuis gehouden wordt, wordt er €25,- per bijeenkomst extra gerekend plus €0,25 per gereden kilometer. Binnen Zoetermeer wordt er geen reiskosten gerekend.

 

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.