Even voorstellen…

Mijn naam is Hélène en ik ben docent Shantala babymassage en gecertificeerd zwangerschapsdocent van de vereniging Samen Bevallen.

 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het maken van geboorteplannen, na het volgen van diverse workshops. Ik ben moeder van 2 zoons van 5 jaar en 7 jaar. De oudste is thuis in een bevallingsbad geboren en van de jongste ben ik in het ziekenhuis bevallen.

 

Ik geef de zwangerschapscursus Samen Bevallen en Shantala babymassage met veel plezier en voldoening. De eerste zwangerschap en bevalling is vaak een zeer ingrijpende gebeurtenis in het leven van een vrouw (en haar partner!) en ik vind het mooi dat ik daar een klein deeltje van uit mag maken. Met concrete practische informatie en de oefeningen heb ik al meer dan 600 stellen goed voor kunnen bereiden op de aankomende bevalling zodat dit als een positieve ervaring werd beleefd.

 

Bij de groepscursus probeer ik altijd een prettig en leuke sfeer te creëren, waardoor veel stellen met plezier elke week naar de cursus toegaan.

 

Als je na het lezen van de informatie op deze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier of via telefoonnummer 0618841222.

 

Ik sta jullie graag te woord.

 

Hopelijk tot snel!